פרספקטיבה TV
פרספקטיבהTV
PerspectivaTv.com
חדשות בכותרות
חשד בארה"ב: עובדי חברה ישראלית "כלאו" צעיר עם מוגבלות עד ששילם 50 אלף דולרבנט מבהיר: "נתניהו נגד גיוס לכל ונגד ועדת חקירה ממלכתית - ולכן לא נשב איתו"רוביו מאשר: אזרח אמריקני נהרג בתקיפה החות'ית בסעודיה; טראמפ: "זה דבר נורא"דיווח: שרי החוץ של סעודיה ואיראן שוחחו על המצב באזוראלמנתו של יקיר לוי ז"ל כוכב הסדרה "ישראלים לוס אנג'לס" בראיון בלעדי נוקב ומרגש על נסיבות מותו של בעלה ז"ל- בלעדי לאתר פרספקטיבה .האופוזיציה נגד נתניהו ואוריך: "ב-27/10 נדרוש חקירה בחשד לבגידה במדינה"בהיעדר הכרעה אחרי הבחירות: הרצוג פועל להקים ממשלת אחדות בראשות נתניהו-איזנקוטארה"ב: הראפר "דידי" פונה מהכלא לבית חולים עם פציעת ראשצרפת: האקרים העלו טמפרטורה של מקררים ברשתות מזון גדולות - וגרמו לשריפותפנמה: רעידת אדמה בעוצמה 6 פקדה את המדינהארה"ב: אדם נפל מרכבת הרים בפארק "Six Flags" בג'ורג'יה - ונהרגלמרות הכחשת רוסיה ואוקראינה, טראמפ מתעקש: "הן הסכימו להפסקת אש"טראמפ: ייתכן שאפגש עם קים ג'ונג אוןטראמפ: "ננחית על איראן מכה קשה, נמאס לנו"דיווח: ארה"ב שוקלת להשתמש לראשונה ב"אם כל הפצצות" מול איראןארה"ב: 90 שנות מאסר למאמן שתיעד מתעמלות בשירותים במצלמה נסתרתדיווח: וויטקוף וקושנר הציעו לאירופה להפשיר נכסים רוסיים - היוזמה נדחתהטראמפ איחל "החלמה מהירה" לאפיפיור: "אחיו תומך שלי, כל הבית שלהם MAGA"צה"ל: נקיים תרגיל בשומרון מהבוקר עד הצהריים, תורגש תנועה ערה של כוחותסעודיה: יירטנו כטב"ם במזרח המדינה; החות'ים: "פגענו במטוס"חשד בארה"ב: עובדי חברה ישראלית "כלאו" צעיר עם מוגבלות עד ששילם 50 אלף דולרבנט מבהיר: "נתניהו נגד גיוס לכל ונגד ועדת חקירה ממלכתית - ולכן לא נשב איתו"רוביו מאשר: אזרח אמריקני נהרג בתקיפה החות'ית בסעודיה; טראמפ: "זה דבר נורא"דיווח: שרי החוץ של סעודיה ואיראן שוחחו על המצב באזוראלמנתו של יקיר לוי ז"ל כוכב הסדרה "ישראלים לוס אנג'לס" בראיון בלעדי נוקב ומרגש על נסיבות מותו של בעלה ז"ל- בלעדי לאתר פרספקטיבה .האופוזיציה נגד נתניהו ואוריך: "ב-27/10 נדרוש חקירה בחשד לבגידה במדינה"בהיעדר הכרעה אחרי הבחירות: הרצוג פועל להקים ממשלת אחדות בראשות נתניהו-איזנקוטארה"ב: הראפר "דידי" פונה מהכלא לבית חולים עם פציעת ראשצרפת: האקרים העלו טמפרטורה של מקררים ברשתות מזון גדולות - וגרמו לשריפותפנמה: רעידת אדמה בעוצמה 6 פקדה את המדינהארה"ב: אדם נפל מרכבת הרים בפארק "Six Flags" בג'ורג'יה - ונהרגלמרות הכחשת רוסיה ואוקראינה, טראמפ מתעקש: "הן הסכימו להפסקת אש"טראמפ: ייתכן שאפגש עם קים ג'ונג אוןטראמפ: "ננחית על איראן מכה קשה, נמאס לנו"דיווח: ארה"ב שוקלת להשתמש לראשונה ב"אם כל הפצצות" מול איראןארה"ב: 90 שנות מאסר למאמן שתיעד מתעמלות בשירותים במצלמה נסתרתדיווח: וויטקוף וקושנר הציעו לאירופה להפשיר נכסים רוסיים - היוזמה נדחתהטראמפ איחל "החלמה מהירה" לאפיפיור: "אחיו תומך שלי, כל הבית שלהם MAGA"צה"ל: נקיים תרגיל בשומרון מהבוקר עד הצהריים, תורגש תנועה ערה של כוחותסעודיה: יירטנו כטב"ם במזרח המדינה; החות'ים: "פגענו במטוס"
חזרה ל ביטחוןביטחון

הפקרות בלב המזרח התיכון: איראן משתוללת, העולם שותק – וצה"ל מנקה את השטח!

בעוד איראן ממשיכה להסלים את המערכה ולשקול הסלמה רחבה, המודיעין האמריקני מאשר: טהרן נחושה להמשיך במלחמה. בזמן שהעולם עומד מנגד, צה"ל נאלץ לפעול לבדו כדי להגן על הבית.

מערכת פרספקטיבה TV
הפקרות בלב המזרח התיכון: איראן משתוללת, העולם שותק – וצה"ל מנקה את השטח! - בעוד איראן ממשיכה להסלים את המערכה ולשקול הסלמה רחבה, המודיעין האמריקני מאשר: טהרן נחושה להמשיך במלחמה. בזמן שהעולם עומד מנגד, צה"ל נאלץ לפעול לבדו כדי להגן על הבית.
40
Ronen Abergel
Ronen Abergel·חסות
לפרטים

Ronen Abergel — The Hair Artists

ספר אמן בטורונטו · לקביעת תור: התקשרו עכשיו

הצטרפו לקהילת פרספקטיבה

הרשמה חינם — התעדכנו בכתבות חדשות, שמרו כתבות והגיבו. לוקח שניות.

הרשמה באימייל

האיום האיראני: מסיכות יורדות, המלחמה כאן

הגיע הזמן להפסיק להיתמם. בעוד הקהילה הבינלאומית עסוקה בגינויים רפים ובדיונים עקרים, איראן חושפת את פרצופה האמיתי ללא כחל וסרק. הדיווחים האחרונים מהמודיעין האמריקני אינם משאירים מקום לספק: טהרן נחושה להמשיך במלחמה, והיא שוקלת הסלמה משמעותית שתערער את היציבות בכל המזרח התיכון. האם אנחנו באמת מחכים שהם ילחצו על ההדק הסופי לפני שנתעורר?

העולם שותק, ישראל נלחמת

זהו דפוס מוכר ומקומם: כשישראל עומדת מול איומים קיומיים, העולם בוחר בדרך הקלה של הניטרליות המדומה. בזמן שאיראן מפעילה את שלוחות הטרור שלה ומאיימת על שלום האזור, המעצמות הגדולות מסתפקות בהצהרות ריקות מתוכן. ישראל, כרגיל, נותרת לבדה בחזית, נאלצת לקבל החלטות גורליות תחת אש כדי להבטיח את ביטחון אזרחיה.

צה"ל מנקה את השטח – בנחישות ובכוח

אל מול הטירוף האיראני, צה"ל מוכיח פעם אחר פעם שאין תחליף לעוצמה צבאית. בעוד האויב מנסה לזרוע הרס וחורבן, כוחותינו פועלים בנחישות כדי לנקות את השטח מתשתיות טרור ולסכל מזימות זדוניות. זוהי לא רק הגנה עצמית, זוהי חובה מוסרית של מדינה ריבונית שאינה מוכנה להפקיר את גורלה בידי משטרים רצחניים.

הפצצה שתשנה את חוקי המשחק: ארה"ב בוחנת שימוש ב-"אם כל הפצצות" נגד איראן
עוד באותו נושא

הפצצה שתשנה את חוקי המשחק: ארה"ב בוחנת שימוש ב-"אם כל הפצצות" נגד איראן

האם אנחנו בדרך למלחמה כוללת?

השאלה כבר אינה "האם", אלא "מתי". האיומים של טראמפ להכות באיראן בעוצמה הם תזכורת לכך שהסבלנות הבינלאומית הולכת ופוקעת, אך האם זה יספיק? המציאות בשטח מראה שאיראן אינה מורתעת מהמילים, אלא רק מהמעשים. כל יום שעובר ללא פעולה נחרצת הוא יום שבו האויב מתחזק ומתכנן את המכה הבאה.

הגיע הזמן להפסיק להתנצל

סקר דעת קהל

הפקרות בלב המזרח התיכון: איראן משתוללת, העולם שותק – וצה"ל מנקה את השטח!

מה עמדתכם?

בעוד האויב מנסה לזרוע הרס וחורבן, כוחותינו פועלים בנחישות כדי לנקות את השטח מתשתיות טרור ולסכל מזימות זדוניות

ישראל חייבת להפסיק להתנצל על כך שהיא מגינה על עצמה. אנחנו לא צריכים אישור מאף אחד כדי להשמיד את האיומים שמרחפים מעל ראשינו. הגיע הזמן להעביר את המסר לטהרן: מי שמנסה להשמיד את ישראל, ימצא את עצמו מול כוח שלא הכיר. השתיקה העולמית היא לא תירוץ עבורנו להוריד את הראש.

העתיד תלוי בנו

אנחנו נמצאים בנקודת הכרעה היסטורית. האם נמשיך לתת לאיראן להכתיב את סדר היום, או שנתייצב כחומה בצורה ונבהיר שדם יהודי אינו הפקר? המלחמה הזו היא לא רק על גבולות, היא על הזכות שלנו לחיות כאן בביטחון. הגיע הזמן לפעול, להכות בעוצמה, ולא להשאיר לאויב שום ספק לגבי התוצאה הסופית. האם אתם מוכנים למערכה הבאה, או שנמשיך לעצום עיניים עד שיהיה מאוחר מדי?

מקור: ynet

תגובות (0)

התחבר כדי להגיב ולשתף את דעתך.

אין עדיין תגובות. היה הראשון!

כתבות נוספות ב ביטחון